Bel ons of Chat Online +31 (0)6 3199 8459

Randvoorwaarden legopdracht

Beste klant,

In dit document staan meerdere belangrijke punten met betrekking tot de legopdracht van uw vloer bij JB Floor & Styling waarvoor u als klant de verantwoordelijkheid heeft.

De voorinspectie: 

Een voorinspectie is verplicht bij alle legopdrachten die door JB Floor & Styling worden uitgevoerd. De voorinspectie is bedoeld om te bepalen of het leggen van de door u uitgekozen vloer technisch mogelijk is in de bedoelde ruimtes. Bij de voorinspectie kan blijken dat er nog aanvullende voorbereidende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd. U dient te zorgen voor een vlakke, voldoende droge en drukvaste basisvloer. Tijdens de voorinspectie dient de basisvloer volledig te beoordelen te zijn. Geen enkele basisvloer is echter volledig vlak. JB Floor & Styling kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen in vlakheid van de basisvloer die de daarvoor geldende normering overtreffen.
JB Floor & Styling kan ten aanzien van hoogteverschillen dan wel afwijkingen in vlakheid en staat van de basisvloer uitsluitend adviserend optreden. Veel voorkomende problemen of aandachtspunten bij de basisvloer zijn onder meer:

  1. Scheurvorming;
  2. Onvoldoende drukvastheid;
  3. Een poreus oppervlak;
  4. Ernstige vervuiling, waarbij te denken valt aan olie-, was-, lijm-, verf- en stucresten;
  5. Grote niveauverschillen in de aansluiting met andere ruimtes;
  6. Een te hoog vochtpercentage.

Na de voorinspectie wordt bij de netto gemeten oppervlakte rekening gehouden met 5% snijverlies, bij een rechte vloer. Afhankelijk van de vorm van de ruimtes kan er rekening worden gehouden met 10% snijverlies. Bij een visgraatvloer wordt er rekening gehouden met 10 tot 15% snijverlies. De extra bestelde hoeveelheden worden niet teruggenomen. U kunt overgebleven hoeveelheden bewaren voor eventuele toekomstige reparaties en/of vervangingen. Wanneer op uw eigen verzoek de hoeveelheden na de voorinspectie worden aangepast kan JB Floor & Styling hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.

Na de voorinspectie dient de basisvloer in dezelfde staat te worden gehouden tot aan het uitvoeren van de legopdracht. Wanneer er na de voorinspectie wijzigingen worden aangebracht aan de basisvloer is een tweede voorinspectie noodzakelijk. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld het aanbrengen van vloerverwarming in de bestaande dekvloer of het verwijderen van keramische tegels.

N.B. : De aansprakelijkheid van JB Floor & Styling voor schade aan gelegde vloeren als gevolg van werking in de ondergrond, vochtwerking in de ondergrond, osmose, adervorming, thermische belasting dan wel een combinatie van voornoemde factoren is uitgesloten. JB Floor & Styling is niet aansprakelijk voor eventuele scheurtjes of kieren in de ondergrond, waarop geegaliseerd moet worden. De klant dient dit zelf dicht te smeren.  

Het restvochtgehalte van de ondergrond (bij egaliseren en verlijmen): 

Het restvochtgehalte in de basisvloer is een cruciale factor bij het leggen van de vloer. Het maximaal toegestane restvochtgehalte is bij een basisvloer van zandcement zonder vloerverwarming 2.5%. Wanneer in de zandcement basisvloer vloerverwarming aanwezig is bedraagt het maximaal toegestane restvochtpercentage 2.0%. Bij een basisvloer van anhydriet zonder vloerverwarming is het maximaal toegestane restvochtpercentage 0,5%. Bij anhydriet basisvloeren met vloerverwarming bedraagt het maximaal toegestane restvochtpercentage 0.3%. Let erop dat een zandcement basisvloer bij een dikte van 3 centimeter ten minste 28 dagen nodig heeft om uit te harden en te drogen. Voor elke centimeter extra moet er minimaal twee weken droogtijd per centimeter bij deze periode worden opgeteld. Het onderstaande schema kan globaal worden gehanteerd:

Droogtijd zandcement dekvloer (enkel geldig nadat er vloerverwarming geplaatst is)

Dikte      Droogtijd in weken

3cm.                     4 weken
4cm.                     5 weken
5cm.                     7 weken
6cm.                     9 weken
7cm.                    11 weken
8cm.                    13 weken
9cm.                    15 weken
10cm.                  17 weken

Wanneer het gemeten restvochtpercentage hoger is zal, afhankelijk van het gemeten percentage, een vochtscherm moeten worden aangebracht, of moeten worden gewacht tot de vloer op natuurlijke wijze gedroogd is. Dit laatste kan het best worden gerealiseerd door goed te ventileren en luchtstroom te creëren. Ook kan de vloerverwarming, indien aanwezig, worden aangezet om het droogproces van de vloer te versnellen. Let er wel op dat de watertemperatuur in de vloerverwarmingsinstallatie hierbij niet hoger is dan 28 graden Celsius. Tenslotte kunnen bouwdrogers worden geplaatst. Deze zorgen ervoor dat het restvochtgehalte in de woning wordt verlaagd, waardoor de basisvloer de kans krijgt om sneller te drogen. Let erop dat het gebruik van bouwdrogers met betrekking tot het drogen van een basisvloer beperkt resultaat heeft.

Als het restvochtgehalte bij de geplande start van de werkzaamheden onverhoopt nog steeds te hoog is kan de vloer niet worden gelegd en zal er een nieuwe afspraak moeten worden ingepland in overleg met JB Floor & Styling.

De temperatuur tijdens het leggen (bij egaliseren en verlijmen): 

De temperatuur in de ruimte waar de vloer moet worden gelegd dient circa 18 tot 20 graden Celsius te zijn. De temperatuur van de basisvloer dient tussen de 15 en 18 graden Celsius te liggen. Bij een lagere temperatuur werken de legmaterialen niet goed. Zo kan de egaline bijvoorbeeld niet goed drogen. Bij een hogere temperatuur vloeit de egaline niet goed en droogt deze te snel.

Om ervoor te zorgen dat uw ruimte in koudere periodes aan de voorwaarden voldoet kunt u gebruik maken van straalkachels of uw verwarming. Let er wel op dat de temperatuur van uw cv-installatie invloed kan hebben op de watertemperatuur van de eventueel aanwezige vloerverwarming.

Luchtvochtigheid tijdens het leggen (bij egaliseren en verlijmen): 

De relatieve luchtvochtigheid in de ruimtes waar de vloer gelegd gaat worden mag maximaal 60% zijn. Een te hoge luchtvochtigheid kan tot gevolg hebben dat bijvoorbeeld de egaline niet goed of tijdig droogt. Bepaalde situaties zorgen voor een te hoge relatieve luchtvochtigheid. Hierbij valt te denken aan:

  • Een hoge luchtvochtigheid buiten;
  • Werkzaamheden in de woning, zoals stucwerkzaamheden en schilderen, waardoor de relatieve luchtvochtigheid wordt verhoogd.

Het is uw verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de ruimtes waarin wordt gelegd voldoende droog zijn voor en tijdens de legopdracht. Tussen het egaliseren van de basisvloer en het leggen van de eindvloer mogen geen werkzaamheden plaatsvinden die de luchtvochtigheid kunnen verhogen.

Bij nieuwbouwwoningen is er vaak sprake van een te hoge relatieve luchtvochtigheid en een te hoog restvochtpercentage in de basisvloer. Het is sterk aan te raden om bouwdrogers te gebruiken om de relatieve luchtvochtigheid in de woning omlaag te krijgen. Indien er vloerverwarming in de woning aanwezig is, moet er op tijd gestart worden met het opstookprotocol (zie hieronder).

Wat te doen bij vloerverwarming. Het opstookprotocol: 

Belangrijk om te weten: De dekking van de zandcement of anhydriet dekvloer op de leidingen van de vloerverwarming dient bij vloerverwarming die in de dekvloer is mee gestort ten minste 25 millimeter te bedragen. Bij een vloerverwarming die is ingefreesd in een bestaande dekvloer dienen allereerst de sleuven te worden dicht gezet met een krimpvrije mortel of een product op epoxy-basis. Let hierbij goed op de soort basisvloer, anhydriet of zandcement, en de toepasbaarheid van het product waarmee de sleuven worden dicht gezet. De dekking van de egalisatie op de leidingen bij ingefreesde vloerverwarming dient ten minste 6 millimeter te bedragen. Er zal in dat geval dus altijd dikker moeten worden geëgaliseerd dan de standaard 2 tot 3 millimeter.

Vóór het uitvoeren van de voorinspectie van de vloer dient (wanneer er vloerverwarming aanwezig is) een volledig opstookprotocol te zijn uitgevoerd, anders kan de basisvloer niet goed beoordeeld worden. Indien u eventueel vragen heeft over het opstookprotocol kunt u deze altijd aan onze legspecialist stellen. Let op: Wanneer het opstookprotocol niet of niet volledig op voorhand wordt gevolgd vervalt de garantie op de legwerkzaamheden. 

Tijdens het leggen dient de temperatuur van de basisvloer tussen de 15 en 18 graden Celsius te liggen. Handhaaf deze temperatuur beslist tot minimaal vijf dagen na het eindigen van de legwerkzaamheden. Na deze periode van vijf dagen moet de temperatuur met 1 graad per dag worden verhoogd. Ook aan het begin en het einde van het stookseizoen dient de temperatuur van de vloerverwarming geleidelijk te worden opgevoerd en afgebouwd. Zorg er ook hierbij weer voor dat de temperatuur van de vloer nooit boven 29 graden Celsius komt. De temperatuur van de vloerverwarmingsinstallatie zal dus zo moeten worden ingesteld dat deze de dekvloer niet hoger kan verwarmen dan genoemde 29 graden Celsius.

Betaling

Bij aankoop van uw vloer of vloerbedekking dient u 50% aan te betalen. Het restbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor levering van de vloer/materialen op onze rekening te staan. Dit kan per:

  • Overboeking / factuur (IDEAL) 
  • Contante betaling en of creditcard

Pas nadat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven, zijn wij verplicht tot de bezorging en uitvoering van de overeengekomen opdracht.

  • Bij metingen vanuit een opgestuurde plattegrond is de opgegeven prijs onder voorbehoud. Bij meer of minder vierkante meters wordt de prijs hierop aangepast.
  • Is de betaling niet 3 dagen voor de levering van de vloer & materialen voldaan zijn wij genoodzaakt de klus te annuleren en worden hiervoor €350 kosten in rekening gebracht.

Het egaliseren van de vloer: 

Samenwerken is iets waar wij voorstaan, maar wanneer wij de vloer leggen hebben we graag de (werk)ruimte voor onszelf. In beginsel wordt door middel van 2 tot 3 millimeter egaline de basisvloer glad gemaakt voor PVC of een verlijmde houten vloer, of glad genoeg voor het leggen van een zwevende vloer. De vloer wordt niet over de gehele ruimte waterpas gemaakt. Egaliseren is het glad maken van de vloer zodat een vloer erop kan worden verlijmd. Egaliseren is expliciet niet het vlak en waterpas maken van de vloer. Er zijn echter omstandigheden in de woning die meerdere malen of dikker egaliseren noodzakelijk maken. Dit wordt beoordeeld door de legspecialist tijdens de voorinspectie.

Dichtsmeren sleuven vloerverwarming

Indien u gekozen heeft voor vloerverwarming adviseren wij dit altijd zelf dicht te smeren zodat wij niet voor verassingen komen te staan wanneer er moet worden gelegaliseerd. De kosten hiervoor bedragen €10 per m2. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de sleuven door een extern bedrijf dicht te laten smeren echter zijn wij dan niet verantwoordelijk voor eventuele fouten aan de ondergrond en vervalt onze leggarantie op de vloer die wij voor u gaan plaatsen.

  • Eventuele gaten / oneffenheden in de ondergrond moeten vooraf weggewerkt zijn, of expliciet op basis van foto’s besproken met JB Floor & Styling. Het is van belang dat eventuele herstelwerkzaamheden gedaan wordt met een vormvaste mortel.

Voor aanvang van het leggen: 

Controleer uw bestelling: Ondanks grote zorgvuldigheid kan er altijd iets misgaan. Controleer daarom bij het ontvangen van uw vloer direct in bijzijn van de chauffeur of uw bestelling compleet, correct en onbeschadigd is geleverd. Is uw aankoop incompleet, beschadigd of niet juist geleverd? Neem dan direct contact met ons op. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

Het opslaan van de geleverde vloer: Zorg ervoor dat u de geleverde vloer gelijkmatig verspreid, horizontaal en op een vlakke ondergrond in de te leggen ruimtes wordt opgeslagen. Om het materiaal voldoende de gelegenheid te bieden zich te ontspannen dient dit zich minimaal 48 uur in de te verwerken ruimtes te bevinden en te acclimatiseren. De vloer dient niet te worden opgestapeld. Wij verzoeken u de vloer op te slaan in de ruimte waar deze gelegd dient te worden om zo misverstanden te voorkomen.

Overige aandachtspunten: 

  • Bij aanvang van het egaliseren en het leggen dienen de ruimtes waar de vloer wordt gelegd vrij van meubilair en bezemschoon te zijn;
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het beschermend afplakken van muren, deuren, keukenmeubels en alle andere zaken die beschermd moeten worden tijdens het volledige legproces;
  • Tijdens het leggen van de vloer kunnen er geen andere werkzaamheden plaatsvinden;
  • Elektriciteit, voldoende verlichting (in de te leggen ruimtes) en stromend water dienen voor De legspecialist aanwezig te zijn;
  • Het standaard legtarief geldt voor het recht leggen van de vloer. De legrichting is met het licht mee. Voor het leggen van patroonvloeren en in een afwijkend patroon worden meerkosten gerekend;
  • Veel woningen zijn niet haaks. Dit houdt in dat er een keuze gemaakt moet worden langs welke muur er parallel gelegd moet worden. Wanneer u hier een duidelijke voorkeur voor heeft, dient u dit met de legspecialist te bespreken tijdens de voorinspectie en dit nogmaals te controleren voordat er gestart wordt met leggen. Indien u geen keuze aangeeft maakt de legspecialist hierin een keuze. Dit kan achteraf niet meer worden aangepast. JB Floors & Styling is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet haaks zijn van de muren van en in de woning;
  • De vloer wordt niet op tint en tekening gesorteerd door de legspecialist;
  • Het aanbrengen van rozetten, overgangsstrips en andere afwerkingen zal apart in rekening      worden gebracht;
  • Het inkorten van bijvoorbeeld deuren of keukenplinten wordt niet door de legspecialist van JB Floors & Styling uitgevoerd.
  • Indien u de randafwerking, zoals platte of hoge plinten, zelf plaatst dient dit voor aanvang van het leggen van de vloer te worden gemeld aan de legspecialist zodat deze hiermee rekening kan houden bij het leggen van de vloer. De standaard dikte van hoge plinten is 12 bij een verlijmde vloer. Bij een zwevende vloer wordt een plint van 15 tot 18 millimeter dikte geadviseerd. De afstand die wij in dit geval aanhouden tot de muur kan dan ook maximaal 14 millimeter bedragen;
  • Het afkitten van de bovenzijde van hoge plinten gebeurt alleen langs witte en strakke muren;
  • Kiervorming is bij bepaalde vloeren een geaccepteerd fenomeen;
  • Hoge plinten worden uitsluitend in verstek gezaagd op de buitenhoeken. De binnenhoek wordt niet in verstek gezaagd. Het afkitten van de plinten, aan de boven- en/of onderzijde is niet in de standaard legkosten hiervan inbegrepen. Op onze website,

– Op de montage van vloeren zit 12 maanden garantie. De montage van platte plinten is uitgesloten van garantie.

Uitstelling: 

Mocht een legafspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dan dient u dit onverwijld aan JB Floor & Styling door te geven. Wanneer de legopdracht binnen een termijn van veertien dagen wordt uitgesteld, behoudt
JB Floor & Styling zich het recht om eventueel hiermee gepaard gaande kosten aan u door te belasten. Wanneer de legspecialist op de afgesproken dag de legwerkzaamheden niet kan aanvangen als gevolg van omstandigheden die zijn ontstaan door het niet opvolgen van de hierboven beschreven voorwaarden, behoudt JB Floor & Styling zich het recht om de hiermee gepaard gaande kosten aan u door te belasten. De minimale verletkosten zijn €310 inclusief BTW, per geplande dag.

Betaling en aanvullende opdrachten: 

Het is de klant niet toegestaan betalingen rechtstreeks aan een medewerker of een legger te voldoen, voor de opdracht die verstrekt is door JB Floor & Styling. Betalingen dienen uitsluitend aan JB Floor & Styling gedaan te worden, tenzij JB Floor & Styling voor het tegendeel schriftelijke toestemming heeft gegeven. Het is de klant niet toegestaan om rechtstreeks (aanvullende) opdrachten te verstrekken aan de legger.

legwerkzaamheden (dus ook de werkzaamheden die wel via JB Floor & Styling zijn of worden verricht). Een opdracht tot meerwerk kan uitsluitend na schriftelijke bevestiging door JB Floor & Styling worden gegeven en zal door JB Floor & Styling als meerwerk worden gefactureerd aan de klant. Voor de duidelijkheid: “zwarte” betalingen aan de legger of medewerker zijn dus niet toegestaan!

Bezorging en retourneren

Pakken vloer die volledig gesloten en onbeschadigd zijn, nemen wij retour. Na ontvangst van deze retouren maken wij een creditnota. 

Speciaal voor jou bestelde ondervloeren / plinten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

De legwerkzaamheden zijn uitgevoerd; het opleveren van de vloer: 

In het belang van uw tevredenheid is het verplicht om aanwezig te zijn bij de start en het einde van de werkzaamheden. Bij aanvang van de werkzaamheden kunnen alle belangrijke punten nogmaals met de legspecialist worden doorgelopen, zodat geen misverstanden kunnen ontstaan. Bij het einde van de werkzaamheden kunt u samen met de legspecialist de uitgevoerde werkzaamheden bespreken. Bent u niet aanwezig wanneer de stoffeerders klaar zijn met hun werkzaamheden, kunt u geen aanspraak doen op kosteloze klachtoplossingen.  Wanneer u wel aanwezig was bij de eindinspectie dan kunt u binnen 3 werkdagen een melding maken van aandachtspunten en/of eventuele klachten over het uitgevoerde werk. Bent u niet aanwezig geweest tijdens de eindinspectie dan kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op kosteloos bijkomende werkzaamheden en/of klachtoplossingen.

Garantietermijn vloeren.

Op aankoop heb je als consument recht op de wettelijke bepalingen omtrent garantie. De wettelijke garantie houdt in dat het product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Op vloeren heb je daarnaast extra fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie doet niks af aan de eerder wettelijke garantie.

Traprenovatie PVC:

  1. JB Floor & Styling levert een groot assortiment aan traprenovaties.
    Bij PVC-trappen dient u er rekening mee te houden dat ons unieke systeem is opgebouwd uit PVC vloerdelen, in sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om een aansluit verbinding te maken, nieuwe vloerdelen worden tegen elkaar aangeklikt, u ziet dan de overgang van het ene deel naar het andere deel. Voor vragen hierover verwijzen u wij naar de verkoper.
  2. Voorbereiding van uw trap, deze dient vrij te zijn van oude tapijtresten en spijkers.
  3. Kraaklatten dienen te zijn verwijderd. Is dit niet het geval dan kunnen wij het stootbord tot aan de kraaklat monteren. Voor vragen over kraaklatten, neem contact op met uw verkoper.
  4. In sommige gevallen kan een trap kraken. Een trap is in de meeste gevallen gemaakt van vurenhout. Hout is een natuurproduct dit kan krimpen en uitzetten. In de verbindingen van de trap kan dan soms ruimte ontstaan, dan kan uw trap gaan kraken bij het belopen. Wij kunnen uw traptreden dan doorschroeven, om kraken te verminderen maar dit geeft geen enkele garantie.
  5. 2 weken voor montage verzoeken wij u foto’s te maken van de trap (vooraanzicht, van bovenaf en bovenkant-overloop) en deze te mailen naar info@jbfloors-styling.nl. Wij controleren dan of alles gereed is voor montage.
  6. Het is raadzaam om zijkanten van de trapboom vooraf te schilderen. Voor eventuele beschadiging van uw schilderwerk, kunnen wij niet garant staan. Omdat wij de overzettredes zo strak mogelijk monteren.
  7. Bij nat weer verzoeken wij u een ruimte beschikbaar te stellen voor het zaagwerk van minimaal 6 à 8 m2 en binnen 0 tot 10 m van uw trap met een droge doorloop.
  8. In sommige gevallen komt het voor dat de overzetreden boven de trapboom uit kunnen steken. Dit heeft te maken met de constructie van uw huidige trap. Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u dit voor de montage overleggen met de afdeling planning.
  9. Bij open trappen wordt ook de achterkant afgewerkt met een profiel. Hierbij zal opvallen dat het profiel onder de treden doorsteekt. Dit is in hoogte verschillend per trap, afhankelijk van de dikte trede.
  10. Het inkorten van traptreden, zal niet door JB Floor & Styling worden uitgevoerd, door dit wel te doen maakt u de huidige constructie van uw trap zwakker. Mocht u dit om een of andere reden toch wenselijk vinden, dient u dit zelf te doen.
  11. Voor de montage van LED-verlichting moet er een vrij stopcontact in de trapkast zijn om deze aan te sluiten.
  12. Komt de legafspraak niet meer uit en wilt u deze veranderen? Dan dient dit 1 week van te voren aangegeven te worden. Zodra dit niet word aangegeven zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen van €175,00. 
  13. Kan op de dag van het leggen het tapijt niet geplaatst worden, door een van de bovenstaande regels dan zijn wij genoodzaakt om €300,00 in rekening te brengen. 
  14. Voorrijkosten afhankelijk van de locatie zijn vanaf €75,00.

Traprenovatie Tapijt.

  1. Voorbereiding van uw trap, deze dient vrij te zijn van oude tapijtresten, spijkers en lijm.
  2. Kraaklatten dienen te zijn verwijderd. Is dit niet het geval dan kunnen wij het stootbord tot aan de kraaklat monteren. Voor vragen over kraaklatten, neem contact op met uw verkoper.
  3. 2 weken voor montage verzoeken wij u foto’s te maken van de trap (vooraanzicht, van bovenaf en bovenkant-overloop) en deze te mailen naar info@jbfloors-styling.nl. Wij controleren dan of alles gereed is voor montage.
  4. Het is raadzaam om zijkanten van de trapboom vooraf te schilderen als u de zijkanten van de trap niet gestoffeerd wilt hebben. Voor eventuele beschadiging van uw schilderwerk, kunnen wij niet garant staan. Omdat wij het tapijt zo strak mogelijk moeten snijden.
  5. Bij nat weer verzoeken wij u een ruimte beschikbaar te stellen voor het snijwerk van minimaal 10 à 12 m2 en binnen 0 to 10 m van uw trap met een droge doorloop. 
  6. Bij open trappen moeten de achterkant en onderkant van de trap goed opgeschuurd worden en ruw aanvoelen.
  7. Het inkorten van traptreden, zal niet door JB Floor & Styling worden uitgevoerd, door dit wel te doen maakt u de huidige constructie van uw trap zwakker. Mocht u dit om een of andere reden toch wenselijk vinden, dient u dit zelf te doen.
  8. Het tapijt bestellen/snijden wij op maat waardoor het gehele bedrag direct bij bestelling betaald dient te worden. Eventuele betaal afspraken kunnen gemaakt worden in de showroom.
  9. Komt de legafspraak niet meer uit en wilt u deze veranderen? Dan dient dit 1 week van te voren aangegeven te worden. Zodra dit niet word aangegeven zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen van €175,00. 
  10. Kan op de dag van het leggen het tapijt niet geplaatst worden, door een van de bovenstaande regels dan zijn wij genoodzaakt om €300,00 in rekening te brengen. 
  11. Voorrijkosten afhankelijk van de locatie zijn vanaf €75,00.

Vloerbedekking:

  1. De ruimtes dienen leeg en stofvrij te zijn, voordat wij komen stofferen. 
  2. JB Floor & Styling is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan muren en/of plinten. De tapijtrollen zijn 4 meter lang, dus er dient voldoende ruimte te zijn om deze naar de gelegde ruimtes te brengen. 
  3. Bij tapijt levering hoger dan de eerste etage, word €50,00  in rekening gebracht.  
  4. Het tapijt bestellen/snijden wij op maat waardoor het gehele bedrag direct bij bestelling betaald dient te worden. Eventuele betaal afspraken kunnen gemaakt worden in de showroom.
  5. Wanneer binnen 3 werkdagen geen melding wordt gemaakt van aandachtspunten en/of eventuele klachten over het uitgevoerde werk, kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op kosteloos bijkomende werkzaamheden en/of klachtoplossingen die niet onder de standaard garantieregeling vallen.
  6. Komt de legafspraak niet meer uit en wilt u deze veranderen? Dan dient dit 1 week van te voren aangegeven te worden. Zodra dit niet word aangegeven zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen van €175,00. 
  7. Kan op de dag van het leggen het tapijt niet geplaatst worden, door een van de bovenstaande regels dan zijn wij genoodzaakt om €300,00 in rekening te brengen. 
  8. Voorrijkosten afhankelijk van de locatie zijn vanaf €50,00.